Ημερήσιες εκδρομές
& Αξιοθέατα


ΑΙΔΗΨΟΣ

Βόρεια ΕύβοιαΣτην Αιδηψό με τις ιαματικές πηγές μπορείτε να μεταβείτε με το Ferry boat . Οδικώς στην κατάφυτη Βόρεια Εύβοια μπορείτε να επισκεφθείτε γραφικά παραθαλάσσια χωριουδάκια, το ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου αλλά και τη μονή του Οσίου Δαυίδ.
ΔΕΛΦΟΙ

Μουσείο των ΔελφώνΕπισκεφθείτε τη φημισμένη Αράχοβα του Παρνασσού και το μοναδικό μουσείο των Δελφών οδικώς 50 χλμ μακριά. Ο «ομφαλός της γης», το γνωστότερο μαντείο της Αρχαίας Ελλάδας και του τότε γνωστού κόσμου.
ΜΝΗΜΕΙΟ

ΘερμοπύλεςΟδικώς 50 χλμ μακριά γνωρίστε το μνημείο του σπαρτιάτη Λεωνίδα αλλά και το μουσείο που αναφέρεται στην σπουδαία μάχη των Θερμοπυλών.
ΝΗΣΙΑ

ΛιχαδονήσιαΣτα εξωτικά Λιχαδονήσια φτάνετε με μικρά τουριστικά σκάφη μόλις 26 χλμ μακριά. Από το Λιμάνι της διπλανής λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων δεν απέχουν παρά μερικά λεπτά.
ΒΡΑΧΟΙ

ΜετέωραΓνωρίστε τα επιβλητικό τοπίο και τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς στα Μετέωρα. ΟΙ απότομες κορυφές με ύψος που φτάνει τα 200 μέτρα και πλάτος μέχρι 300 μέτρα είναι το άγριο και απροσπέλαστο τοπίο που αποτέλεσε πρόσφορο χώρο για τους χριστιανούς ασκητές που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή και σημείο έλξης για κάθε επισκέπτη.


© Powered by BookonCloud